Sarin Salonki. Nykyaikainen Parturi-kampaamo perinteisellä twistillä Tampereen Kauppahallissa.

PUHELIN: 0453329730

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi, toivottaa Tampereen Kauppahallin parturi-kampaamo Sarin Salonki!

Kauppahallin parturi-kampaamo Sarin Salonki – syntytarina.

Kesällä 2021 keskellä pandemiaa, kun koronarajoitukset hiukan hellittivät, kävin Tampereen Kauppahallissa shoppailemassa ja nauttimassa Kauppahallin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Ajattelin aina, ettei omalle kohdalleni koskaan satu mitään onnenpotkuja, mutta astellessani Kauppahallin käytäviä näin yhtäkkiä tyhjän liiketilan.

Ymmärsin heti, että siinä olisi täydellinen paikka parturi-kampaamolle! Otin heti yhteyttä Tampereen kaupunkiin, josta luvattiin harkita asiaa, kunhan teen virallisen hakemuksen liiketoimintasuunnitelman kera. Muutaman viikon kuluttua olin onnellinen parturi-kampaamon yrittäjä Tampereen Kauppahallissa!

En olisi koskaan uskonut, että olisin joskus tässä ihanassa paikassa töissä, mutta niin vain unelmani tuli todeksi. Jokainen päivä töissä on kuin unta, en edes koe lähteväni aamulla töihin, vaan ihanaan Kauppahalliin seurustelemaan asiakkaiden ja muiden kauppiaiden kanssa. Nautin voidessani palvella kaikenikäisiä asiakkaitani omassa pienessä ja kodikkaassa liikkeessäni.

Tervetuloa Tampereen Kauppahalliin tapaamaan minua kasvotusten parturi-kampaamooni, mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva hiustyyli!

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus